ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ERGÜN ÖNCEKİ DÖNEM BAKANLARIMIZI AĞIRLADI

• 19.06.2023
Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Hemşehrimiz önceki dönem Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Fatih DÖNMEZ, Geçmiş Dönem Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR ve kıymetli eşlerini ağırladı.
Bilecik’teki yatırımlar ve ekonomik gelişmeler hakkında fikir alış verişinde bulunulan, ziyaret sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN günün anısına Odamız tarafından tescili yapılan coğrafi işaretli yöresel ürünlerden takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.
Ziyarette, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyesi Adem AKMAN, Disiplin Kurulu Başkanı Harun ÖZTÜRK, Ak Parti İl Başkanı Serkan YILDIRIM ve Önceki Dönem Ak Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK yer aldı.

• ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ERGÜN ÖNCEKİ DÖNEM BAKANLARIMIZI AĞIRLADI