• 19.06.2023
Hemşehrimiz, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Fatih DÖNMEZ’in ,Baba Ocağı İlimiz Gölpazarı ilçesine bağlı Kuşçuören Köyünde geleneksel Hıdrellez kutlamaları gerçekleştirildi.

Hıdrellez Kutlamalarına, Hemşehrimiz Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Fatih DÖNMEZ, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat MERCAN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN, İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ, Ak Parti İl Başkanı Serkan YILDIRIM, Osmaneli Belediye Başkanı Münir ŞAHİN, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri SUER, Bilecik TSO; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat ÖZÇELİK, Yönetim Kurulu Üyesi Adem AKMAN, Disiplin Kurulu Başkanı Harun ÖZTÜRK, Siyasi Parti ve Sivil Toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar Hıdrellez Pilavı ikramının ardından son bulurken, heyet Gölpazarı ilçesine geçerek inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

• Yönetim Kurulumuz, İlimiz Gölpazarı ilçesine bağlı Kuşçuören Köyünde geleneksel Hıdrellez kutlamalarına katıldı.