• 19.06.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, S.S. Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

17 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 11:00’de Kooperatif Lokalinde gerçekleşen Genel Kurula; Hükümet Komiseri olarak Ticaret İl Müdürü Şinasi BALTA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Murat ÖZÇELİK kooperatif yetkilileri ve üyeleri ile STK temsilcileri katılım sağladı.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN; Genel Kurulda 8. kez yeniden Kooperatif Başkanlığına seçilen Yönetim Kurulu Üyemiz Adem AKMAN’ı tebrik ederek gerçekleşen genel kurulun İlimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

Söğüt Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adem AKMAN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN ve heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkürlerini iletti.
  •  Yönetim Kurulumuz, Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’na katıldı