• 22.03.2023
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 07 no’lu Finans ve Sigorta Faaliyetleri Meslek Komitesi tarafından komite Üyelerinin katılımıyla Konak Cafe & Restoran’da kahvaltılı Sektörel istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERGÜN, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz, Odamız, 07 no’lu Finans ve Sigorta Meslek Komitesi bünyesinde bulunan Bankalar, Sigorta ve Kuyumculuk sektörlerinde faaliyet gösteren Komite Üyelerimiz katıldılar.

07 no’lu Finans ve Sigorta Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Mehmet YILMAZ Başkan Yardımcısı Kadir ÇOLAK, Komite Üyeleri; Murat ÖZÇELİK, Berat Emre ÖZTÜRK ve Fatih SAVCI Değerli katılımları ve paylaşımlarından dolayı komite üyelerine teşekkürlerini ilettiler.

Toplantıda açıklama yapan, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERGÜN; 06 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinden duyduğu büyük üzüntüyü belirterek, bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı yaralılara da acil şifa dileklerinde bulundu. Deprem sonrasında değerli yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkürlerini ileterek, Yönetim Kurulu adına, Komite Yönetimine, Meclis Üyelerimiz ile komite üyelerimize değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

• Bilecik TSO "07 No'lu Finans ve Sigorta" Meslek Komitesi Tarafından Kahvaltılı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi