T.C. Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Vadi Park Açılışı gerçekleştirildi.

• 27.12.2022
T.C.Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Vadi Park Açılışı Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Açılışa Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanımız Şermin KAHRAMAN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan ÖZTÜRK katıldı.
Mesire alanı, spor salonu, kafe&restoran, otopark alanı ve düğün salonunu gibi aktivite alanlarının açıldığı tesisin Bilecik halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.
  • T.C. Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Vadi Park Açılışı gerçekleştirildi.