• 23.12.2022
KOSGEB tarafından hızlı ve sürdürülebilir ekonomik büyüme için; modern imalat ve bilişim teknolojilerinin desteği ile verimlilik ve yüksek katma değer odaklı imalat sanayi yapısının oluşturulması gerektiğinden yola çıkılarak, KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı - KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı   kapsamında 2022 yılı Proje Teklif Çağrıları duyuruya çıktı. Bilgilendirme toplantısı Odamız Konferans salonunda gerçekleşti. Bilecik Kosgeb Uzmanı Mustafa RAZBONYALI tarafından misafirlere bilgilendirme yapıldı.
  • KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 Proje Teklif Çağrıları Bilgilendirme Toplantısı