• 01.07.2022
Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Turhan Altıntel ,Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Yönetim Kurulu Üyemiz Ersel Emiroğlu, Meclis Üyemiz Yüksel Gökçedağ ve Odamız Genel Sekreteri Doğan Gürkan Akyol kendilerini ağırladı. Yöneticilerimiz nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Altıntel'e teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundular.
  • Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Turhan Altıntel'den Odamıza ziyaret