• 08.06.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Denizbank ve Powersolar A.Ş. katılımıyla, “ Yenilenebilir Enerji Proje ve Finansman Modelleri” hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Bilecik TSO Davut Aynur Konferans salonunda düzenlenen programa Denizbank Kurumsal Ticari Satış Proje Finansman Yönetimi Bölüm Müdürü Başar Yılmaz ve Powersolar Elektrik&Elektronik Mühendisi Yusuf Emanet konuşmacı olarak katıldı. Firmaların yenilenebilir enerji yatırımları için ihtiyaçlarına uygun proje ve finansal çözümleri firmalara aktarmak ve yenilenebilir enerji yatırımlarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla “Yenilenebilir Enerji Proje ve Finansman Modelleri” hakkında detaylı sunum gerçekleştirdiler.
Toplantıya, Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem Kaya, Meclis Üyelerimiz, Cengiz Çevik, Hakkı Aynur, Serkan Kısacık, İlhan Karaçayır, İbrahim Engin Ergin ve Yüksel Gökçedağ, Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan Akyol, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, BEBKA İl Koordinatörü Banuçiçek Güngördü, Denizbank Bilecik Şube Müdürü Arzu Şahin ve Bireysel Portföy Yöneticileri, Yapı Kredi Bankası Bilecik Şube Müdürü Dilek Yıldırım, BŞEÜ Çevre Teknolojileri Bölümü Doç. Dr. Edip Avşar ve Odamız üyesi firmaların yetkilileri katıldı.
  • Bilecik TSO Öncülüğünde “ Yenilenebilir Enerji Proje ve Finansman Modelleri” hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi