• 07.06.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Başkanımız Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Eskişehir Sanayi Odası tarafından düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı, Sanayi ve ekonomi alanında yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği gelecek stratejilerinin konuşulduğu Eskişehir Sanayi Kongresi’ne katılım sağladılar.

Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, Programın sonunda, nazik ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’a teşekkürlerini iletti.
  • Bilecik TSO olarak Eskişehir Sanayi Odası'nın düzenlediği "Eskişehir Sanayi Kongresi"ne katıldık