BŞEÜ Öğrencilerimizle birlikte PORLAND PORSELEN’ e Teknik Gezi Düzenledik

  • 02.06.2022
  • BilecikTSO
Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik Kent Konseyi ve Odamızın ortaklığında Üniversite öğrencilerimizle Porland Porselen San.Tic. A.Ş firmamıza teknik gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, gezi boyunca firmamızın üretim tekniklerini yerinde gözlemleyerek, üretim ve ofis ortamı hakkında fikir sahibi oldular. Ayrıca firmanın staj ve iş olanakları hakkında bilgi alma fırsatı yakaladılar.
Öğrencilerimizin ufkunu açan bu organizasyonda bizlere paydaşlık yapan Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Sn. Abdullah AY’ a, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim görevlisi Sn. Dr. Nur Kuban TORUN’ a, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Sn. Seyfi ÖZGEN’ e ve Genel Sekreteri Sn. Tolga DEDEOĞLU’ na, bizleri tesisinde misafir ederek misafirperverlik gösteren Porland Porselen San.Tic. A.Ş firmamıza çok teşekkür ederiz.
  • BŞEÜ Öğrencilerimizle birlikte PORLAND PORSELEN’ e Teknik Gezi Düzenledik
  • BŞEÜ Öğrencilerimizle birlikte PORLAND PORSELEN’ e Teknik Gezi Düzenledik

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç