• 28.05.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan Düzgün, Yönetim Kurulu Üyemiz Ersel Emiroğlu, Antalya, Burdur ve Isparta’nın kamu ve özel sektörü tarafından düzenlenen “Batı Akdeniz Ticaret Buluşması” programına katıldı.
Program sonrası, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Düzgün ve Yönetim Kurulu Üyesi Emiroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na hediye takdiminde bulundular.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerimiz "Batı Akdeniz Ticaret Buluşması” programına katıldı.