• 26.05.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şükrü Keskin Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz tarafından düzenlenen öğrenci kulüplerinin Bilimi ve Teknolojiyi halkla buluşturduğu “Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 1. Bilim Şenliği”ne katıldı.
Üniversite kampüsünde düzenlenen şenliğe, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Rektör Yardımcıları, Akademisyenler ve değerli öğrenciler katıldı.
Açılış programı sonrasında, Protokol üyeleri şenliğin açılış kurdelesini keserek stantları ziyaret ettiler.
Bilecik TSO Başkanı Keskin, Üniversite kampüsünde yer alan standları ziyaret ederek değerli akademisyen, öğretmen ve öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bilim ve teknoloji adına yapılan çalışmaların topluma sanayimize aktarılması için daima Üniversitemizin ve kıymetli öğrencilerimizin yanında olacaklarını, sözlerinde belirtti.
  • Bilecik TSO Başkanı Keskin "Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 1. Bilim Şenliği" açılışına katıldı