• 29.04.2022
Mübarek Ramazan ayı’nın ardından kavuştuğumuz bayram günleri, sevince, umuda ve kardeşliğe dair duygularımızı büyüten aileleri, dargınları bir araya getiren dinimizin en özel günlerindendir. Yüce Mevla’nın rızasını kazanmak adına tutulan oruçların ardından yaşadığımız Ramazan Bayramı, hepimiz için daha güzel günlerin habercisi ve müjdecisi olur inşallah.

Tüm üyelerimizin, hemşehri’lerimizin, Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı, huzurlu ve bol bereketli nice bayramlar geçirmelerini dilerim.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Şükrü KESKİN’in Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı;