• 27.04.2022
Mübarek Kadir Gecesi’nin ülkemize ve tüm İslam alemine başta sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini diler, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını temenni ederim.
Kadir gecesi, gecelerin en feyizli ve bereketlisidir. Allah, hepimizin kalbindekini ve samimiyetle istediğini hayırlara kısmet etsin. Tüm üyelerimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.

Şükrü KESKİN
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN' in "Kadir Gecesi Kutlama Mesajı"