Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez İftar Yemeğinde Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi

• 23.04.2022
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız hemşehrimiz Sayın Fatih Dönmez’in katılımlarıyla, Konak Cafe&Restorant’ta iftar yemeğinde Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte gerçekleştirilen istişare toplantısına, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şükrü Keskin katıldı.

• Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez İftar Yemeğinde  Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi