• 30.03.2022
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yatırım Teşvik ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal ŞAHİN’ nin sunumları ile “Yatırımlarda Uygulanan Devlet Destekleri ve Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Toplantısını” odamız konferans salonunda gerçekleştirdik.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Oda yönetim kurulu üyelerimiz, Oda meclis üyelerimiz, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, Sanayi İl Müdürlüğü, KOSGEB il Müdürlüğü, BEBKA Bilecik Koordinatörlüğü, İlimizde yer alan OSB bölge müdürlükleri, ilimizin sanayi kuruluşları ve yatırımcıların katılım sağladığı toplantıda yatırımlara uygulanan devlet destekleri ve ilimize yatırım yapacak olan yatırımcıların nasıl destekler alacağı ile ilgili geniş kapsamlı bilgiler verildi.
Bilgilendirme toplantısını gerçekleştirmek için bizlere destek veren Yatırım Teşvik ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü Dr. Mehmet Yurdal ŞAHİN’ e, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamıza, Sanayi İl Müdürümüze, KOSGEB il Müdürümüze, BEBKA Bilecik koordinatörümüze, OSB Müdürlerimize, Sanayicilerimize, Yatırımcılarımıza ve katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
  • Yatırımlarda Uygulanan Devlet Destekleri ve Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Toplantısı