• 25.03.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamızın Fuar ziyaretleri kapsamında, İnşaat ve Yapı sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz, TÜYAP İstanbul Fuar merkezinde düzenlenen 44.Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri fuarını ziyaret ederek, sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etti.

Üyelerimiz fuarlar sayesinde sektörün öncü firmalarının yöneticileri ile birebir görüşme imkanı bularak yapı sektöründeki son gelişmeleri, ulusal ve uluslararası yapı firmalarının son yeni ürünlerini inceleme imkanı buldular.
Katılım sağlayan üyelerimiz, organizasyonu düzenleyen odamıza yapı sektörüne verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
  • Bilecik TSO İnşaat ve Yapı sektörü Üyelerimiz TÜYAP İstanbul Yapı Fuarını ziyaret etti