Kadın Esnaf Kredisi bilgilendirmesi toplantısını gerçekleştirdik.

• 07.03.2022
08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü kapsamında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Sayın Şermin KAHRAMAN' ın ev sahipliğinde Oda bünyesinde bulunan Kadın Kooperatifleri, İl bünyesindeki Kadın Dernekleri, İcra Kurulu Üyelerimiz ve Odamız Genel Sekreteri D. Gürkan AKYOL' un katılımı ile Halkbankasının Kadın Girişimci üyelerimize Kadın Esnaf Kredisi bilgilendirmesi toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda; ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş Kadın Girişimcilerimiz için Esnaf Kredisi Kadın Girişimci Kredi Paketi (100-150 bin TL) kredi detayları ile ilgili bilgiler ve şartlar hakkında Halkbankası Şb. Müdürü Murat TEMUR ve şube yetkilileri tarafından bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonrası kadınlarımızın sorularına yetkililer tarafından yanıt verildi. Toplantı sonrası Şermin Hanım Halkbankası Şb. Müdürü ve yetkililerine ayrıca değerli katılımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür etti.
  • Kadın Esnaf Kredisi bilgilendirmesi toplantısını gerçekleştirdik.