• 04.03.2022
Türkiye Uluslararası Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı Antalya’da gerçekleştirildi.
Fuara Odamız Meclis ve Finans-Sigorta Sektörü Komite Üyeleri Cengiz ÇEVİK ve İbrahim Engin ERGİN katıldı.
Türkiye Sigorta Fuarı, Sigorta Şirketleri, Reasürans Şirketleri, Sigorta Aracıları, Sigorta ile İlgili Kuruluşlar, Özel Sektör, Üniversite –Araştırma Kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer Ulusal-Uluslararası Kuruluşların katılımıyla, Sigorta faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve Seminerler düzenlenerek gerçekleştirildi.
  • Odamız Finans ve Sigorta Sektörü Komite Üyeleri "Türkiye Sigorta Fuarı'na" katıldı