• 04.03.2022
Eskişehir Dost Dernekler Platformu Çatısı altında birleşen Dernekler, heyet olarak Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdiler.
Heyet, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.
Eskişehir Bilecik’liler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İrfan ÖZ ve Yönetim Kurulu , Eskişehir Dost Dernekler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan ARSLAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarar Grup Resmi İlişkiler ve Protokol Müdürü Alaattin ÇOBAN’ ın katıldığı heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Meclis toplantı salonu’nda ağırladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Eskişehir Dost Dernekler Platformu Çatısı altında birleşen derneklere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürleri iletti. Sonrasında İlimiz ekonomisi ve Sanayisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Birlikte proje ve faaliyetlerde bulunmaya daima hazır olduklarını sözlerinde belirterek, Dernek Yönetici ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

• Eskişehir Dost Dernekler Platformu Çatısı Altında Birleşen Dernekler 'den Bilecik TSO'ya ziyaret