BEBKA MART AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ESKİŞEHİR'DE GERÇEKLEŞTİ

• 02.03.2022
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Mart ayı toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi.

BEBKA Yönetim Kurulu, Bursa Valisi Yakup CANBOLAT başkanlığında, Eskişehir Valisi Erol AYYILDIZ, Eskişehir Büyük Şehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN, Bilecik Valisi Dr. Kemal KIZILKAYA, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin KESİKBAŞ, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin GÜLER, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN ve BEBKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Zeki DURAK’ ın katılımlarıyla gerçekleşti.

• BEBKA MART AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ESKİŞEHİR'DE GERÇEKLEŞTİ