Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN'ı ziyaret ettik

• 08.02.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli ÇELİK heyet olarak Ankara Ticaret Odasını ziyaret ettiler.

Bilecik TSO heyeti, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel BARAN tarafından karşılandı. ATO Başkanı Başkanı BARAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyarette Ülke ekonomisi, kurumların çalışma ve faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu başkanı Şükrü KESKİN, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın, Gürsel BARAN’a nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
  • Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN'ı ziyaret ettik