Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Polatlı Ticaret Odasına Ziyaret

• 03.02.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Veli ÇELİK Polatlı Ticaret Odasını ziyaret ettiler.
Heyet, Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Ziyarette odaların ortak hareket edebileceği alanlar değerlendirilerek, işbirliği halinde hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi SAKARYA, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli ÇELİK ‘in ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Karşılıklı hediye takdiminin ardından ziyaret son buldu.
  • Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Polatlı Ticaret Odasına Ziyaret