Bilecik TSO Mermer ve Madencilik Meslek Komiteleri “Madencilik Mevzuatı” üzerine Video Konferans Ortamında gerçekleşen toplantıya katıldı.

  • 31.01.2022
  • BilecikTSO
TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanlık Divanı koordinasyonunda, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile Odaların Mermer ve Madencilik Meslek Komitelerinden oluşan heyetleri tarafından Madencilik Mevzuatı üzerine video konferans ortamında istişare toplantısı düzenlendi.

Madencilik Mevzuatı İstişare toplantısına, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Mermer Meslek Komitesi Başkanı Nurtaç AKGÖZ, Maden Ocakçılığı Meslek komitesi Başkanı Muharrem KAYA, Mermer Meslek Komite Üyesi Hakkı AYNUR, Maden Ocakçılığı Komite Üyesi İsmet KIZILDAĞ ve Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Seda YALÇINKAYA katıldı. On dört Odanın meslek komitesi temsilcilerinin sözcü olduğu toplantıda, Odamız adına Komite Üyesi Hakkı AYNUR sözcü olarak, İlimizdeki Mermer ve Maden Ocakçılığı sektörünün tüm sorun ve beklentilerini dile getirdi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Üyesi İbrahim Halil KIRŞAN’ın açılış konuşmalarını yaptığı toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı- Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden 1. Hukuk Müşaviri Murat DEMİR ve Genel Müdür Danışmanı Mustafa SEVER, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı-Tabii Kaynaklar Dairesi Başkanlığından Tabii Kaynaklar Dairesi Başkanı Leman ÇETİNER, Tarım ve Orman Bakanlığı-Orman Genel Müdürlüğü İzin ve İrtifak Dairesi Başkanı Ahmet KÖLE, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı-Endüstriyel Yatırımlar ÇED Dairesi Başkanlığından Endüstriyel Yatırımlar ÇED Dairesi Başkanı Kenan OCAK katıldılar.

Gerçekleşen toplantıda, Orman İzin Süreçleri ve Bedelleri, Maden Ruhsatı Alım Süreçleri, ÇED Süreçleri, sektörün mevcut durumu, beklentileri ve hayata geçirilebilecek çözüm önerileri Oda sözcüleri tarafından dile getirilerek değerlendirilmesi yapıldı.





  • Bilecik TSO Mermer ve Madencilik Meslek Komiteleri “Madencilik Mevzuatı” üzerine Video Konferans Ortamında gerçekleşen toplantıya katıldı.
  • Bilecik TSO Mermer ve Madencilik Meslek Komiteleri “Madencilik Mevzuatı” üzerine Video Konferans Ortamında gerçekleşen toplantıya katıldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç