Girişimciliği ve Kooperatifçiliği Destekleme Eğitimi

  • 28.01.2022
  • BilecikTSO
Bilecik TSO Girişimciliği ve Kooperatifçiliği desteklemek adına Bilecik TSO İl KAGİK İcra Kurulu Üyeleri ve Başkanımız Şermin KAHRAMAN'ın projesi kapsamında ilimizdeki girişimciliği desteklemek mevcut ya da yeni kurulacak kadın kooperatifleri ve kadın derneklerine öncülük etmek adına Ticaret İl Md. Şinasi BALTA, Dernekler Md' den Selim AYDEMİR ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim görevlisi aynı zamanda İcra Kurulumuz üyesi Pazarlama Uzmanı Prof.Dr. Sevgi GÖNÜLLÜOĞLU mentorlüğünde yapılacak altyapı çalışmaları, iş geliştirme ve sorunları ile ilgili Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa KOYUN' un da katılımı ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Seminer salonunda bir eğitim düzenledik.
Eğitime kadın kooperatif ve derneklerimizden, iş fikri olan girişimci kadınlarımız katılım sağladı. Eğitimin ardından merak edilen konular ve sorunlar hakkında yetkililerden soru cevap yöntemi ile bilgiler alındı.
  • Girişimciliği ve Kooperatifçiliği Destekleme Eğitimi
  • Girişimciliği ve Kooperatifçiliği Destekleme Eğitimi
  • Girişimciliği ve Kooperatifçiliği Destekleme Eğitimi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç