• 18.12.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, TOBB Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şermin KAHRAMAN ve Meclis Divanı Üyeleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat ATUN’u makamında ziyaret etti.

Bakanlık Toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede karşılıklı olarak istişarelerde bulunuldu.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik ekonomisi , bölgemizde yer alan sektörler ve faaliyet alanları, Organize Sanayi Bölgelerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Karşılıklı olarak ticaretin daha çok arttırılması geliştirilmesi ve hedeflerinden bahsederek nazik kabulleri için Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Sunat ATUN’a teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Meclis Başkan Yardımcıları Muharrem KAYA ve Sabri ÇOBANOĞLU, Meclis Divanı Üyeleri; Adem AKMAN, Bahattin ÜSTÜN, Berat SUBAŞI, Cengiz ÇEVİK, Harun ÖZTÜRK, Ertan ONUR, Fatih UMUTLU, Hakkı AYNUR, İbrahim Engin ERGİN, İbrahim SAK, İlhan KARAÇAYIR, Yüksel GÖKÇEDAĞ, Genel Sekreter Doğan Gürkan AKYOL ve Ticaret Sicil Müdürü Nahit MENTEŞE katıldı.

Görüşmenin ardından K.K.T.C. Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat ATUN ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı hediye takdim edilmesinin ardından son buldu.
  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat ATUN Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Divanı'nı kabul etti