Pazaryeri Belediye Başkanı Sayın Zekiye TEKİN'i ziyaret ettik

• 03.12.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ayhan TOZAN ve Bilecik TSO Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Nezir AYHAN, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye TEKİN’ i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette kurumlararası çalışma faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunularak, ortak hareket edebilecek alanlar değerlendirildi.
Ağırlamada, Belediye Meclis Üyeleri Selami ÖZDİL , Hüseyin ÜNAL ve Pazaryeri Haber Muhabiri İbrahim ÖZTOSUN yer aldı.
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye TEKİN, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini iletti.

• Pazaryeri Belediye Başkanı Sayın Zekiye TEKİN'i ziyaret ettik