Bilecik TSO Yönetimi Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Mustafa ÜLKÜDÜR'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

• 29.11.2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz İsmet KIZILDAĞ ve Meclis Üyemiz Hakkı AYNUR ile birlikte, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Sayın Mustafa ÜLKÜDÜR’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.
Ziyarette Bölge Müdürümüze İlgili sektörlerin çalışmaları ve Odamız faaliyetleri hakkında bilgi verildi ayrıca üyelerimizin talep ve beklentileri aktarıldı.
Bursa Orman Bölge Müdürü Mustafa ÜLKÜDÜR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

• Bilecik TSO Yönetimi  Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne  atanan Mustafa ÜLKÜDÜR'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu