Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa BUDAK’ı ziyaret ettik

• 12.11.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan ŞİŞMAN ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa BUDAK’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette ilgili Sektörlerdeki üyelerimizin çalışma ve faaliyetleri esnasında yaşadığı sorunlar ve talepleri iletilerek çözüm önerileri hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü KESKİN, nazik ev sahipliklerinden dolayı Sayın BUDAK’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
  •  Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa BUDAK’ı ziyaret ettik