Bilecik TSO 04 no'lu İnşaat Meslek Komitesi Kasım ayı Toplantısı Yapıldı

• 05.11.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası, 04 no’lu İnşaat Meslek Komitesi tarafından geniş katılımlı istişare toplantısı yapıldı.

Toplantı; Meclis Üyelerimiz Abdülselam AĞDAĞ ve Ercan ÖZTÜRK, İnşaat Meslek Komitesi Üyeleri, Bilecik Belediye Başkan yardımcısı Muharrem DUMANSIZOĞLU, Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem TÜFEKÇİOĞLU, Bilecik Belediyesi yetkili birim personelleri, İlimizde faaliyet gösteren Mimarlar, İnşaat mühendisleri, Harita Mühendisleri, Makine mühendisleri, Jeoloji Mühendisleri, Yapı denetim firmaları, Bilecik Müteahhitler Derneği ve Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL’ un katılımıyla gerçekleştirildi.

İnşaat sektörünün mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda, yaşanılan sorunlar, kurumlar arasında hayata geçirilecek kolaylaştırıcı işlevler ve projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

• Bilecik TSO 04 no'lu İnşaat Meslek Komitesi Kasım ayı Toplantısı Yapıldı