• 05.11.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

TOBB. Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Başkanlığında , TOBB Genel Sekreteri Sn. Mustafa SARAÇÖZ’ün katılımıyla Oda ve Borsaların kapasitelerinin artırılması için mevcut uygulama ve projeler hakkında öneriler ile çözümleri görüşüldü.
  • Özgürlük ve Demokrasi Adasında Oda/Borsa Genel Sekreterlerine İstişare toplantısı düzenlendi