BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ KESKİN’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

• 28.10.2021
“ Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK “ Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş ve milletimizin çağdağ ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır.
Cumhuriyet Bayramımızın 98.yıldönümünde, Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bize bu topraklarda, bu imkânlarla yaşama imkânını sunabilmek için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhu şad olsun. Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Şükrü KESKİN
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası
Yönetim Kurulu Başkanı

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI  YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ KESKİN’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI