BİLECİK TSO VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA’YI ZİYARET ETTİ

• 15.10.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Ersel EMİROĞLU, Harun ÖZTÜRK ve Orhan ŞİŞMAN, Genel Sekreterimiz Doğan Gürkan AKYOL, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliği görevine atanan Vali Dr. Kemal KIZILKAYA’yı makamında ziyaret etti.
 Vali KIZILKAYA, Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN ve Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir süre sohbet etti.
 Yönetim Kurulu Başkanı KESKİN,  Vali KIZILKAYA'ya, yeni görevinde başarılar dileyerek, TSO faaliyetleri ile birlikte yeni projeler hakkında bilgi verdi.

• BİLECİK TSO VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA’YI ZİYARET ETTİ