TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısı Gerçekleştirdi

• 08.10.2021
Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri olarak TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen, Doğu Marmara Bölge İlleri Kadın Girişimciler Kurulları arasındaki etkileşimin artması amacıyla bölgedeki Kadın kooperatiflerine yönelik başlatılacak olan faaliyetler ve eğitim projelerinin değerlendirildiği toplantıya katıldık.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Marmara Bölge Toplantısı; Bolu, Bilecik, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük’ ün ev sahipliğinde düzenlenen programda Misafir Kurul Başkanlarının da illerinde yapılan kooperatifleşme çalışmaları hakkında bilgi verdiği toplantı dilek ve temennilerinin ardından plaket ve hediye takdimi ile sona erdi. Toplantıya Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şermin KAHRAMAN, Başkan Yardımcısı Özlem LEVENT, Kurul Üyesi Nermin ERÇOLAK, Kurul Üyesi Gaye KAPLAN, Kurul Üyesi Tuğba AKBAŞ İBİŞ, Kurul Üyesi Vildan ÖZTÜRK ve Odamız Personeli Yasemin KAPUKAYA katıldı.
Toplantı sonrası gün boyu süren programın ilk gezisi, Konuralp Müzesi ziyaretiyle başlarken daha sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Düzce Belediyesi Batı Karadeniz’in tek antik tiyatrosu olan Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kenti’nde devam etti. Kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Doğu Marmara Kadın Girişimciler Kurulu heyeti, Meme Kanserine dikkat çekmek için pembe balon uçurdular.
Program, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde son buldu.
  • TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısı Gerçekleştirdi