Bilecik İl Kadın Girişimciler Toplantısı Yapıldı

• 06.10.2021
Sayın Üyemiz; TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve İl Kurul Üyelerinin katılımları ile her hafta TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Değer Katan Kadın Girişimciler Toplantısı düzenlenmektedir. Toplantılar vasıtasıyla, 81 ilde faaliyet gösteren TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimizin tamamıyla temas edilerek, kurul çalışmalarına ilişkin talep ve beklentileri alınmaktadır.

TOBB BİLECİK ve TOBB ŞANLIURFA Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri’nin katılımları ile video konferans yöntemiyle Bilecik İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Şermin Kahraman Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Emin TÜRKER, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmettin YOLDAŞ, İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Gıda İşleme Bölümü Öğretim Görevlisi Mesut KAPLAN, Osmaneli Kadın Girişimciliği Kooperatifi, Bilecik Kadın Girişimciliği Kooperatifi, Başköy Baştacı Kadınlar Derneği, Yönetim ve Meclis Üyelerimiz, Kadın girişimciler Kurul Üyeleri ve Odamız Genel Sekreteri D. Gürkan AKYOL katıldı.
  • Bilecik İl Kadın Girişimciler Toplantısı Yapıldı