Bilecik TSO İnşaat Meslek Komitesi kahvaltılı toplantı düzenledi

• 05.10.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi odası, 04 no’lu İnşaat Meslek Komitesi tarafından kahvaltılı toplantı düzenlendi.

Toplantıya, Odamız Yönetim kurulu ve Meclis üyeleri, İlimizde faaliyet gösteren Mimarlar, İnşaat mühendisleri, Harita Mihendisleri, Makine mühendisleri, Yapı denetim firmaları, Bilecik Müteahhitler Derneği ve üyemiz olan müteahhitler katıldı.

İnşaat sektörünün mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda, üyelerimizin pandemi dönemi ve sonrası yaşadığı sorunlar, kurumlar arasında kolaylaştırıcı işlevler, hayata geçirilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

• Bilecik TSO İnşaat Meslek Komitesi kahvaltılı toplantı düzenledi