Bilecik 3. Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu İlk Arsa Tahsis Sözleşmesini İmzaladı

  • 13.06.2021
  • BilecikTSO
Bilecik 3. Organize Sanayi Bölgesinde önemli bir yatırım olarak hayata geçecek olan Düzce Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 250 milyon dolarlık yatırım taahhüdüyle ilk arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.
Bilecik 3.Organize Sanayi Bölgesinde, 250 milyon Dolarlık yatırımla, 340 bin metrekare alanda, 500 kişiye istihdam sağlayarak, Düz Cam üretimi yapacak firma ile arsa tahsis sözleşmesini Vali Bilal ŞENTÜRK, Düzce Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kasım AKTAŞ, Bilecik 3.OSB Yönetim Kurulu Başkan Yrd.- Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep GIRCA tarafından imzaladı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN; “Bilecik için 3. Organize Sanayi Bölgemiz ile gerçekleştirmek istediğimiz hedeflere uzun uğraşlar neticesinde, ilk arsa tahsisi sözleşmemiz ile birlikte ulaşarak ilk meyvesini bugün almaya başlıyoruz. 3. OSB. İle ilgili yeni parseller için yatırımcılarımız var, İlimize yatırımlarını gerçekleştirmek için kendilerini bekliyoruz.
İlk arsa tahsisi ile yatırımlarını gerçekleştirecek olan Düzce Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kasım AKTAŞ’a ve Bilecik’te yatırım yapan istihdam oluşturan tüm yatırımcılarımıza minnettarız.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 3. OSB.’nin kuruluş aşamasından bugüne kadar genel altyapı ihtiyaçlarının giderilmesinde büyük katkı , değerli destekleri için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Fatih DÖNMEZ’e, Teknoloji ve Sanayi Bakan Yardımcısı Sn Hasan BÜYÜKDEDE’ ye , Bilecik Valimiz Sn Bilal ŞENTÜRK’ e, Önceki Dönem Valilerimizden Sn Süleyman ELBAN ve Sn Tahir BÜYÜKAKIN’ a, Milletvekillerimiz Sn Selim YAĞCI ve Sn Yaşar TÜZÜN’ e, Bilecik Belediye Başkanı Sn. Semih ŞAHİN ve İl Özel İdaresine değerli katkıları için teşekkür ederek saygılar sunarız. Bilecik'imiz için gerçekleştirilecek yatırımların hayırlı olması dileriz.”
  • Bilecik 3. Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu  İlk Arsa Tahsis Sözleşmesini İmzaladı
  • Bilecik 3. Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu  İlk Arsa Tahsis Sözleşmesini İmzaladı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç