AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan YILDIRIM Odamızı ziyaret etti.

• 28.04.2021
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan YILDIRIM, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ’ ın katılımlarıyla Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN’ e heyet olarak ziyarette bulundular.
Güncel konular üzerine istişare ve fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, yürütülen proje ve çalışmalarından bahsetti.
Ziyarette Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz İsmet KIZILDAĞ yer aldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan YILDIRIM’ a, İl Özel İdaresi Başkanı Osman YILMAZ ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
  • AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan YILDIRIM Odamızı ziyaret etti.