• 04.11.2020

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası, ihtiyaç sahibi afetzedelere ulaştırılmak üzere, Valiliğimiz koordinasyonunda, İl ve ilçe Sosyal Yardımlaşma Vakıfları kanalıyla, Kaymakamlıklar, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Sivil Toplum Kuruluşları ile hayırsever vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen kampanyada toplanan gıda ve battaniyeler, İzmir'e uğurlandı.
Dileğimiz Böyle acıların bir daha yaşanmamasıdır.

• Bilecik Valiliği koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasında toplanan battaniye ve gıda kolileri, İzmir'deki afetzedelere gönderildi.