BİLECİK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI ERCAN DÜZGÜN VE MECLİS ÜYESİ BERAT SUBAŞI'NIN GEREDE TSO ZİYARETİ

• 03.11.2020

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Ercan DÜZGÜN ve Meclis Üyesi Sn. Berat SUBAŞI, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ersin KAŞKA’yı makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette her iki odanın çalışma faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

• BİLECİK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI ERCAN DÜZGÜN VE MECLİS ÜYESİ BERAT SUBAŞI'NIN  GEREDE TSO ZİYARETİ