• 20.02.2020

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKiN, beraberinde Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih DÖNMEZ’i Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti. Ziyarette Meclis Üyelerimize Bilecik Milletvekilleri Sn. Selim YAĞCI ve Sn. Yaşar TÜZÜN ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Sn. Fikret KARABIYIK eşlik etti. Sayın Bakanımıza İlimizin sosyal ve ekonomik durumu ve Odamız faaliyetleri hakkında bilgi verildi ayrıca üyelerimizin talep ve beklentileri aktarıldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN tarafından Bakanımıza, İlimizin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimine büyük katkılar sunacak olan ve Odamızca her süreci titizlikle takip edilen Kösedere Göleti Projesi, İlimizin Kültürel Varlıklarının UNESCO Mirasına Dahil Edilmesi Süreci ve 3. OSB’nin faaliyete geçirilmesi konusunda taleplerimizin yer aldığı dosya takdim edilerek süreçlerin takibi ve hayata geçirilmesi konusunda destekleri talep edildi. Ayrıca Maden Kanununda yapılması planlanan revizyon hakkında Odamızın ve Üyelerimizin görüş ve beklentileri iletildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih DÖNMEZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizin gelişimi anlamında her türlü desteği verdiğini ve vermeye devam edeceğini belirterek ziyaretlerinden ötürü tüm katılımcılara teşekkür etti.

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELERİ ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI SN. FATİH DÖNMEZ’İ ZİYARET ETTİ