32. Ahilik haftası kutlamaları devam ediyor

• 20.09.2019

Bilecik Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü öncülüğünde , Bilecik Yaşayan Kent Müzesi Bahçesinde kutlanan “32. AHİLİK HAFTASI” etkinliklerine; Vali Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Bilecik Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Siyasi Parti temsilcileri, daire müdürleri, birçok vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamada protokol üyeleri tarafından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı.
“Şed Kuşatma” canlandırılmasının ardından Bilecik’te uzun yıllar esnaflık yapan kişilere, yılın ustası, yılın kalfası ve yılın çırağı, ödülleri verildi.
Etkinlikler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının katılımcılara ve halka “Ahi Pilavı” ikramı ile program son buldu.

• 32. Ahilik haftası kutlamaları devam ediyor