BİLECİK İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNDEN BİLECİK TSO ZİYARETİ

• 04.09.2019

Bilecik İl Özel İdaresi; İnhisar İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Nihal ASLAN, Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet YILMAZ,Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Janrat KARAAHMET, Osmaneli İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Alper KARADAĞ, Yenipazar İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Osman VAROLU, Pazaryeri İlçesi İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet PULAT ve Bilecik Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hayati DURAK odamızı ziyaret etti.
Ziyarette Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Genel Sekreter Özgür ERDEM hazır bulundular.
Kamuda proje ve hizmet alanında İl Özel İdaresi’nin önemli bir yeri olduğuna değinen Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, İl Genel Meclisi üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

• BİLECİK İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNDEN BİLECİK TSO ZİYARETİ