Türkiye-Rusya İş Konseyleri Ortak Toplantısı

• 29.07.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Serhat ÖZTÜRK ve Ercan DÜZGÜN, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye-Rusya iş konseyi tarafından düzenlenen “Türkiye-Rusya İş Konseyleri Ortak Toplantısına” katıldı.
Toplantıda iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari işbirliğini artırmaya yönelik konular görüşüldü.
Toplantıya Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN, Rusya Enerji Bakanı Aleksandr NOVAK, DEİK Başkanı Nail OLPAK, Türkiye-Rusya iş Konseyi Başkanı Tuncay ÖZİLHAN ve Rusya İş Konseyi Başkanı Ahmet PALANKOYEV ve her iki ülkenin ilgili kamu kurumu yetkilileri ile iş adamları katıldı.

• Türkiye-Rusya İş Konseyleri Ortak Toplantısı