• 29.07.2019

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve KÜSİ İl Temsilcisi, Prof. Dr. Harun MİNDİVAN odamızı ziyaret etti. Ziyarette işletmelerde AR-GE inovasyon ve Teknoloji Odaklı Personel yetiştirilmesi eğitimi hakkında istişarede bulunuldu. Ayrıca Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) "Tez Havuzu" projesi görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretten dolayı Prof. Dr. MİNDİVAN’a teşekkürlerini iletti.

• Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve KÜSİ İl Temsilcisi, Prof. Dr. Harun MİNDİVAN odamızı ziyaret etti.