TOBB İKİZ KULELERDE OSBÜK 17. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

• 08.07.2019

Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı.
Genel Kurula; TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü’nün yanı sıra Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinin başkanları , delegeler, Bilecik TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN yeraldı.
OSBÜK Genel Kurulu’nda yapılan oylama sonucunda, Memiş Kütükçü yeniden başkanlığa seçildi.

• TOBB İKİZ KULELERDE OSBÜK 17. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI