Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı ziyaret etti

• 20.02.2019

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan TORUN, Meclis Başkanı Salih HOŞGÖNÜL ve Meclis üyeleri odamızı ziyaret etti.Yenişehir TSO Heyeti, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN,Yönetim Kurulu Üyesi Ersel EMİROĞLU, Meclis Üyeleri; Fatih UMUTLU, Hakkı AYNUR, Mehmet Serkan KISACIK ve Oda Genel Sekreteri Özgür ERDEM tarafından ağırlandı.Ziyarette Bilecik-Yenişehir yolu’ nun bir an önce bitirilmesinin ekonomi açısında önemi istişare edilerek, yolun en kısa sürede bitirilmesi adına odalar tarafından lobi faaliyeti yapılması kararlaştırıldı.Ayrıca ilimizin Gemlik limanına ulaşımın kolaylaşması için Yenişehir-Gemlik arasında yapılması planlanan yol için odaların koordineli bir şekilde çalışması hususu görüşüldü.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN nazik ziyaretlerinde dolayı Yenişehir TSO yöneticilerine teşekkür etti.

• Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Odamızı ziyaret etti