BİLECİK TSO BAŞKANI MEFAİL ATEŞ’İ TAŞIMACILIK SEKTÖRÜ YÖNETİCİLERİ ZİYARET ETTİ

• 12.12.2017

S.S. Bilecik Motorlu Taşıcılar Kooperatifi Başkanı Şükrü Demirci, Bilecik Aktif Taksiciler ve Taksi Dolmuşçular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cansız Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş’i makamında ziyaret etti.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yard. İlhan Karaçayır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Muyşin, Hüseyin Ocak, Ercan Düzgün ziyarete katıldı.
Görüşmede Taşımacılık ve Nakliye Sektörü ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Sektörün ilimizdeki yeri değerlendirildi.

• BİLECİK TSO BAŞKANI MEFAİL ATEŞ’İ  TAŞIMACILIK SEKTÖRÜ YÖNETİCİLERİ  ZİYARET ETTİ