• 07.12.2017

KOSGEB’in sunduğu Girişimcilik Destek Programı kapsamında; Odamız ve Bilecik Gönüllüleri Derneği işbirliği ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 01 Aralık-04 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilebilir iş fikri olan girişimci adaylarına yönelik olarak “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenmiştir.
Eğitim programını sağlıklı tamamlayan katılımcıların farklı sektörden iş yaparak başarı hikayelerine tanık olmayı temenni eder, başarılar dileriz.

• Bilecik TSO,KOSGEB ve Bilecik Gönüllüleri Derneği İşbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Düzenlendi.