• 02.08.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş , TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Düzgün İl Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Atıf Deniz'i makamında ziyaret etti.
Bilecik TSO Yöneticileri göreve yeni başlayan Sn. Deniz'e görevinde başarılar dilediler.
İl Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Atıf Deniz Bilecik TSO Yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

• BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ YENİ İL SAĞLIK VE HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜ DR.ATIF DENİZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU